avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... probleme de familie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

probleme de familie

Buna seara.Locuiesc cu concubinul si fetita noastra cu chirie,lucrurile au mers bine pana le-au oprit din salarii 25%,el e politist,dupa care el s-a schimbat f tare.Ne certam tot mai mult pe tema banilor pana s-a ajuns la violenta ,dar nu mai suport...copilul meu nu trebuie sa fie traumatizat,este un ingeras si n-are nici o vina.M-am decis sa plec,fara sa stie el, mi-e frica sa nu-mi faca probleme,sa nu-mi opreasca fetita cu forta.Legea ar putea fi in favoarea mea?copilul are nevoie de mama din cate stiu,mai ales k este mica,are 1an.Nu stiu ce sa fac ....Si inca ceva,daca fetita va ramane la mine,tatal ii va acorda pensie sau nu,noi nu suntem casatoriti. Va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: molik , utilizator 14:50, 1 August 2011
Daca fetita este recunoscuta de tata, puteti introduce actiune in instanta pentru stabilirea pensiei de intretinere, chiar daca nu sunteti casatoriti.
plecati de acasa cu fetita si cereti in instanta incredintarea fetitei si plata pensiei de intretinere
Este recunoscuta de tata,asa voi face,va multumesc
Nu se poate discuta cu el,acum vorbim si in 15 min se schimba si incep certurile,el vrea bani,bani,bani...el nu vrea sa ne despartim,dar nu renunta la certuri si violenta
o situatie cam urata pot spune....
poti cere in instanta incredintarea fetitei .....si dak el recunoaste copilu ...se va stabili si pensia alimentara
numai bine...si ai grija de ingerasul tau:X

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintarea copilului ContSters153344 ContSters153344 eu locuiesc cu concubinul meu si am o fetita cu acesta ...nu ne intelegem bine ba chiar m-a si batut odata... dak veau sa plec si sa depun o cerere de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua Petruta_ionela Petruta_ionela Va rog frumos sa ma ajutați am un copilaș de un an tatăl copilului de f multă vreme vb cu mine f urat. Menționez k nu sunt căsătorită legal cu el ... (vezi toată discuția)
Incalcarea dreptului copilului elenazahiu elenazahiu Fostul meu concubin incearca prin orice mijloace sa manipuleze fetita mea de doar 6 ani impotriva mea.Santem despartiti de 8 luni,eu am plecat din casa in care ... (vezi toată discuția)