buna ziua. o intrebare. daca eu iau o camera la un motel, hotel, popas, etc si chem o domnisoara "de ocazie" acolo, politia are voie sa intre in camera peste noi dat fiind ca e domeniu privat, in incercarea de a demonstra un soi de flagrant de prostitutie ?
avind in vedere ca nu sunteti proprietar ci aveti numai un drept de uz al acelei camere cu acordul proprietarului hotelului sau in baza unui mandat poate intra in camera inchiriata
Dumneavoastra credeti ca prostitutia este ilegala numai pe domeniul public?:))
Nu domnule, e ilegala oricunde, iar politia poate intra si pe domeniul privat, ca d-aia avem politie. Dar nu inteleg ce consecinte sa suportati? Domnisoara practica prostitutia, nu dvs.
da, normal ca e ilegala. fata e incriminata pt prostitutie. dar eu intreb daca si clientul poate fi acuzat de ceva. daca fapta se petrecea pe domeniul public, clientul intra pentru ultraj contra bunelor moravuri, etc. de aceea intreb, daca in camera privata mai poate fi acuzat de ceva ?
Masaj erotic
laurabdsm
buna ziua.as fi interesata de aceasta sfera a masajului erotic si as dori o parere.
daca imi deschid un srl cu specific salon de masaj erotic si acolo se ... (vezi toată discuția)