avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... amenintare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

amenintare

buna ziua..am o problema cu fostul prieten..ma ameninta ca ma omoara,ca atunci cand ma va vedea ma bate,ca ma claca pe cap.in plus ma santajeaza ca va posta niste imagini,video sexy cu mine(deja a inceput sa faca acest lucru)in plus eu am 16 ani iar el are 21..as dori sa stiu ce am de facut in acest caz,si ce pedeapsa ar primi?
Spune-ti-i ca daca mai ia legatura cu dv sau va mai trimite amenintari ori posteaza imagini, va veti duce la politie.
Daca nu respecta acest lucru, faceti o plangere la politie. Daca are poze indecente cu dv. si le face publice, faptul ca sunteti minora ii aduce probleme foarte mari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Flirt online cu o minoră pe facebook Aurel1 Aurel1 Buna ziua Vreau să ştiu dacă trebuie să îmi fac griji. Am cunoscut o fată din Anglia pe un forum şi după aceea m-a adăugat pe facebook. Eu am peste ... (vezi toată discuția)
Amenintare ralucaionela ralucaionela va rog frumos sa ma ajutati.am o problema foarte mare cu fostul meu prieten.Ma ameninta mereu ca ma omoara,ca nu stiu de unde va aparea,si ca ma va face de ras ... (vezi toată discuția)
Postare poze indecente pe net raluca007 raluca007 daca un fost iubit posteaza pe net poze indecente, ce pot face? politia ii poate face ceva??? daca il dau in judecata, instanta il poate obliga sa le scoata de ... (vezi toată discuția)