avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se poate autoriza construirea unui imobil pe 2 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se poate autoriza construirea unui imobil pe 2 terenuri invecinate, fara alipire prealabila la Cartea Funciara?

Un client doreste sa achizitioneze 2 terenuri invecinate, avand numere cadastrale distincte, si doreste sa stie daca pentru a obtine autorizatie de a construi un imobil care ar ocupa portiuni din ambele terenuri este nevoie sa le alipeasca in prealabil.

Any ideas?
Cel mai recent răspuns: brebas , utilizator 18:44, 28 Aprilie 2016
Buna ziua,
Ma aflu in aceeasi situatie, cu doua parcele alaturate cu nr. cadastral fiecare. Cum s-a rezolvat finalmente: se poate scoate o singura autorizatie de constructie pentru ambele parcele, nealipite, specificand ca pe una se construieste o casa si pe cealalta se pune o statie de epurare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ipoteca constituita in favoarea bancii jacqueline_k jacqueline_k Buna ziua. Sper sa ma puteti ajuta intr-o problema. Daca am doua terenuri ipotecate in favoarea bancii de la care am credit, pe care s-a realizat o ... (vezi toată discuția)
Probleme cadastru cfinica cfinica Buna Ziua, Am mostenit o proprietate compusa din casa si teren de 450 mp. Terenul pe care este construita casa a fost cumparat in 1944,si este la numarul ... (vezi toată discuția)
Alipirea unor terenuri dobrotaflorentina dobrotaflorentina am un teren mic de 106 mp si as vrea sa constriesc pe el o casuta. pentru a evita PUD ul care dureaza si costa mult as alege varianta alipirii cu vecinul ... (vezi toată discuția)