avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Termen drepturi de asigurat in sistemul public de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Termen drepturi de asigurat in sistemul public de sanatate

Am lucrat cu contract civil pina in luna mai 2011. Am lucrat aproape doi ani dar sa incheiat proiectul. Toate platile, CAS si altele au dost facute la zi. De la 1 iunie nu mai am serviciu. Cit timp mai pot benefitia de asigurarea medicala ( daca mai pot)? Am fost internata de urgenta si stau de mai mult de 4 zile la spital. Nu sint inregistrata ca somer. Cum trebuie sa procedez in acest caz?
Ultima modificare: Luni, 1 August 2011
Dasha, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 17:10, 1 August 2011
Conform Ordinului nr. 617/2007,drepturile de asigurare inceteaza dupa 3 luni de la ultima plata a contributiei. .
Daca ati fost internata in urgenta,pana la rezolvarea acesteia,nu este nevoie sa faceti dovada calitatii de asigurat pt. a baneficia de acest serviciu care face parte din pachetul minimal de servicii medicale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spitalizare de urgenta bebibebo bebibebo Buna ziua. Am fost internat la urgenta, luni 3.10.2011, la Spitalul Universitar. In urma investigatiilor realizate in acea noapte a reiesit ca trebuie sa fiu ... (vezi toată discuția)
Calitatea de asigurat dupa incetarea cim pe perioada determinata rezso rezso In timpul concediului medical mi-a incetat CIM pe perioada determinata. Am inteles ca casa plateste indemnizatia dupa incetarea CIM. Calitatea de asigurat se ... (vezi toată discuția)
Asigurarea in sistemul public de sanatate a21alex a21alex Buna ziua, o cumnata s-a intors din Italia unde a locuit de prin 2003. A fost la un medic specilist pentru o problema medicala iar acesta i-a sugerat o ... (vezi toată discuția)