AM PARINTII MORTI SI AS DORI SA STIU CUM SE POATE SA FIU TRECUTA PE CONTACTUL CASEI CA PROPRIETAR ?STIU DOAR CA SUNT MOSTENITOR DAR SA TREC CONTRACTUL CASEI PE NUMELE MEU.VA MULTUMESC ANTICIPAT
SI AS MAI DORI SA STIU CAM CAT MA AJUNGE SA IL TREC PE NUMELE MEU.
nu sunt avocat, dar stiu din experienta ca trbuie sa deschideti succesiunea pentru a obtine un certificat de mostenitor. Acesta este vazut ca si contract al casei. Intrebarea este daca mai aveti frati, pentru ca, daca da, nu puteti fii unic proprietar.
REFERITOR LA SUCCESIUNE NU MAI AM FRATI SI AM UN CERTIFICAT DE MOSTENITOR DAT DE NOTAR DAR MI SA SPUS CA NU SE POATE SA TREACA PE CONTRACTUL CASEI NUMELE MEU.DE CE ?ASTA AS VREA SA STIU VA MULTUMESC
REFERITOR LA SUCCESIUNE NU MAI AM FRATI SI AM UN CERTIFICAT DE MOSTENITOR DAT DE NOTAR DAR MI SA SPUS CA NU SE POATE SA TREACA PE CONTRACTUL CASEI NUMELE MEU.DE CE ?ASTA AS VREA SA STIU VA MULTUMESC
Nu mai scrieti cu litere de tipa,r este impotriva regulamentului de postare pe forum.
Certificatul de mostenitor atesta faptul ca ati preluat masa succesorala , dupa parinti, in speza , casa. Acel certificat, va ajuta sa mergeti in 30 de zile de la obtinerea lui la Administratia financiara si sa schimbati rolul imobilului, adica in locul parintilor sa apareti d.-str. proprietar, insa nu se face nicio rectificare in contractul parintilor. Fiecare act este de sine statator, actele ce urmeaza da nastere unor noi situatii juridice, in functie de actele juridice incheiate de fiecare.Mergeti la Fisc si schimbati rolul, riscati sa fiti amendata.Succes!