avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1155 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... UN PIC DE AJUTOR
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

UN PIC DE AJUTOR

AM PARINTII MORTI SI AS DORI SA STIU CUM SE POATE SA FIU TRECUTA PE CONTACTUL CASEI CA PROPRIETAR ?STIU DOAR CA SUNT MOSTENITOR DAR SA TREC CONTRACTUL CASEI PE NUMELE MEU.VA MULTUMESC ANTICIPAT
SI AS MAI DORI SA STIU CAM CAT MA AJUNGE SA IL TREC PE NUMELE MEU.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:23, 15 August 2008
A fost la notar.
KPSUNIKA 1 a scris:

REFERITOR LA SUCCESIUNE NU MAI AM FRATI SI AM UN CERTIFICAT DE MOSTENITOR DAT DE NOTAR DAR MI SA SPUS CA NU SE POATE SA TREACA PE CONTRACTUL CASEI NUMELE MEU.DE CE ?ASTA AS VREA SA STIU VA MULTUMESC

Nu se trece in contractul casei numele dvs.
Dovada o faceti cu certificatul de mostenitor.
Nu se poate trece pentru ca nu dvs ati avut calitatea de cumparator al imobilului respectiv, ci defunctul.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent ajutor - succesiune irina_irina irina_irina Buna seara.Vreau sa fac cadastru la casa,anexe si silistea casei dar nu am facuta succesiunea dupa parinti ,decedati in 1994 si2004 iar la rol la primarie este ... (vezi toată discuția)
Nu avem acte pe casa gabrielarosu gabrielarosu buna ziua. tatal meu a decedat in urma cu trei ani. casa in care locuim este a bunicilor mei. bunicul a decedat si el. tata nu are decat rol pe numele lui. ... (vezi toată discuția)
Mostenirea casei construita de parinti, ambii decedati, cadastru si intabulare casavie casavie Va rog foarte mult sa ma ajutati cu un raspuns! Tatal meu si mama mea au construit casa in care am crescut in 1959-1961. Mama mea a murit in 1994. Tatal ... (vezi toată discuția)