avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... transmitere date revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

transmitere date revisal

Buna ziua, am tot citit pe internet pareri si informatii referitoare la noul revisal, modificari in legatura cu completarea registrului, insa am ramas la fel de nelamurita, dat fiind faptul ca nu a aparut pe site-ul oficial acest program. Sa inteleg ca o perioada ramane situatia la fel?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:04, 4 August 2011
Da, pana la aparitia noului program REVISAL ... se va utiliza tot vechiul program.
Va multumesc, o zi buna la toata lumea!
bmgabriela a scris:

Va multumesc, o zi buna la toata lumea!

Se pare ca dupa publicarea mesajului meu .. a fost publicata pe site noua versiune a REVISAL-ului.
Am vorbit cu cineva de la IT si se pare ca este vorba despre varianta demo deocamdata, se foloseste in continuare acelasi program Revisal.
bmgabriela a scris:

Am vorbit cu cineva de la IT si se pare ca este vorba despre varianta demo deocamdata, se foloseste in continuare acelasi program Revisal.

Intr-adevar, până la momentul publicării versiunii finale a noii aplicaţii Revisal, transmiterea registrului în format electronic către inspectoratul teritorial de muncă se va realiza utilizând versiunea curentă a aplicaţiei Revisal (v2.0.6)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Programul revisal nou de la 01.08.2011 ? 22.08.2009 22.08.2009 Va rog asi dori sa stiu unde gasesc actualizarea programului REVISAL de la data de 01.08.2011 , am cautat pe ITM , versiunea 5.0. dar nu ... (vezi toată discuția)
Versiune revisal 31101979 31101979 Buna ziua. Ma numesc Stefania si as dori sa stiu si eu care este versiunea noua la REvisal. Am un act aditional pe care l am inregistrat ieri la itm si acum ... (vezi toată discuția)
Revisal lico78us lico78us am o intreprindere individuala si am luat de la itm parola Cum fac sa trimit un contract ? care sunt pasi ? sa pot trimite un contract de ... (vezi toată discuția)