avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Casa de sanatate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Casa de sanatate

Buna ziua! Sunt angajat la o societate comerciala cu capital majoritar de stat, care si-a platit la timp obligatiile vis-a-vis de CASA de SANATATE. In paralel, mai am un job in asigurari, activind ca agent de asigurari din 2006. Tot din 2006, pana in 2009 am avut si un PFA cu care mi-am desfasurat activitatea intr-un contract de colaborare cu una dintre banci, in anul 2008 reziliind contractul cu banca si-n 2009 desfiintand acest PFA. Acum mi-a venit sa platesc o anumita suma din anul 2006, pana in 2009, cu penalitati aplicate. In tot acest rastimp nu am primit nici-o notificare prin care sa fiu instiintat ca as avea o anumita suma datorata catre CASA de SANATATE. Din cate am inteles de la un broker de asigurari, mi s-a spus ca cei care obtin venituri din asigurari, sunt scutiti de plata vre-unui impozit aferent catre CASA de SANATATE. AL doilea aspect ar fi ca din cate am aflat, datoriile cu vechime mai mare de 3 ani se prescriu. In acest context as dori sa stiu daca exista vre-o lege si care anume este in legatura cu prescrierea datoriei si totodata la fel daca exista vre-o lege si care este aceasta, referitoare la scutirea de la plata impozitelor aferente catre CASA de SANATATE pentru cei ce obtin venituri din asigurari. Va multumesc anticipat. Cu deosebita stima, CATALIN MIHAI IONESCU!............toate acestea in contextul in care taica-meu a murit in spital cu zile, iar eu acum trebuie sa-mi fac analizele sangelui si un RMN, si nu beneficiez de nici-o reducere, in situatia in care angajat fiind de 22 de ani, angajatorul a platit catre CASA de SANATATE luna de luna contributia aferenta.....!!!!X-(...#-o

Alte discuții în legătură

Cass platit de pfa petrescu alina petrescu alina prietenul meu este pfa-taxi impozitat la norma de venit. Nu a platit cass de mult timp.Prin OUG 58/2010 va fi obligat sa plateasca din urma? Daca da pentru ce ... (vezi toată discuția)
Obligatie de plata cas in urma unui contract de prestari servicii AndreyIonescu AndreyIonescu Buna ziua, In anul 2005-2006 am lucrat ca operator de interviuri pe baza unui contract de prestarii servicii. Firma la care am lucrat mi-a platit 10% din ... (vezi toată discuția)
Instiintare cas Diana_90 Diana_90 Am primit de curand o instiintare de la cnas care suna in felul urmator: \\"In conformitate cu art.215 alin (3) din Legea nr.95/2006 privind reforma in ... (vezi toată discuția)