avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... valabilitate procura
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

valabilitate procura

buna ziua!as avea si eu o nelamurire si va rog poate cineva sa ma ajute?luna trecuta mai exact pe 06.07.2011 barbatul meu a fost la consulatul Romaniei in Barcelona si a facut o procura pt copilul nostru care e minor.Acum sunt in Romania si ma tem ca nu cumva la vama sa nu ma lase sa trec cu copilul,deoarece procura nu are nici un termen de valabilitate!va multumesc!
Cel mai recent răspuns: lydya_2004 , utilizator 18:39, 1 August 2011
Nu e procura e declaratie acord #-o!

Si in ea se specifica perioada, locul si insotitorul.
asa,declaratie acord!Dar specifica sa calatoreasca cu mine mama lui,locul dar nicio data,niciun termen.atata tot:(
macar in ce directie va deplasati, scrie ?
Daca scrie locul si de cine e insotit s ar putea sa nu aveti probleme. Consulul tb sa scrie si perioada in mod normal.
da scrie pe ruta:Ungaria,Austria,Italia,Franta,Spania.Iar mai jos unde ar trebui specificat termenul sunt trase linii--atata tot!

Alte discuții în legătură

Cum duc minorul fara tata in strainatate? szidonia szidonia Buna ziua,taiesc in concubinaj si avem un fiu de 6 ani.Tatal este plecat in Marea Britanie,si acum trebuie sa mergem si noi.De ce acte am nevoie si ce trebuie ... (vezi toată discuția)
Imputernicire insotire minor pop_maria pop_maria doresc sa stiu ce fel de imputernicire trebuie sa fac mamei mele pentru a putea venii cu copilul meu in afara tarii acolo unde urmeaza sa lucrez de luna ... (vezi toată discuția)
Scoaterea copilului minor din tara fara acordul tatalui doktoru2000 doktoru2000 buna, sunt un nou utilizator si vreau sa stiu si eu cum pot scoate un minor din tara ... adica ..tatal lui este plecat in italia cu jobul si nu poate veni ... (vezi toată discuția)