am facut un credit acum 3 ani , mi-am platit ratele normal dupa care anul trecut am avut un accident care m-a trecut pe linia moarta am mai platit o suma suficient de mare dupa care nu am mai platit pt ca mi-am pierdut si serviciul si acum sunt pensionara si nu am mai avut venituri sa platesc , am primit notificare din partea unei soc careia i s-a cesionat dreptul la recuperarea creantelor,mentionez creditul este fara garantii ,,, care sunt consecintele legale legate de executor judecatoresc etc ,pt ca eu sunt de acord sa mi se retina ratele din pensia pe care o am ,va multumesc
Buna seara, faptul ca creditul nu este garantat, nu inseamna ca nu se poate demara procedura executarii silite imobiliare sau mobiliare (nu numai asupra veniturilor), depinde de societatea de recuperare in cauza, dar depinde si de atitudinea; incercati sa ajungeti la un acord cu ei.
Executare silita??
bob02008
Buna ziua, am luat un credit de nevoi personale in 13.03.2013, in valoare de 21 000 lei, nu am girat cu nimic, ulterior am ramas fara serviciu, am platit 1-2 ... (vezi toată discuția)