avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale problema cu o linie de credit
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

problema cu o linie de credit

In anul 2009 in februarie am preluat o soc com care avea o linie de credit la bcr de 30000 ron Can am preluat soc de la banca mi-au zis ca-mi prelungesc linia dar apoi bla bla bla si nu au mai prelungit-o Am fost si la bcr deva dar nu am rezolvat nimic iar acum am primit o instiintare de la sc coface romania menegment services srl ca trebuie sa achit suma de 32000 pana in 15 ianuarie 2010 altfel declara creditul scadent anticipat As dori daca puteti sa-mi spuneti ce pot sa fac in acest caz.Trebuie sa va spun ca aceea linie de credit a fost girata cu cladirea in care e magazinulVa rog dati-mi un sfat pentru ca eu nu am cunostiinte juridice
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 13:07, 21 Decembrie 2009
Acea linie de credit este deschisa , sau mai bine zis era deschisa , in baza unui contract de credit! Cititi cu atentie clauzele contractuale si veti vedea perioada pe care a fost aprobat creditul! In mod cert , cei care v-au cesionat partile sociale , nu au mai achitat ratele la credit si atunci banca a cesionat creanta ! De aceea ati fost contactati de acea societate de recuperare credite bancare! Fiindca nu au fost platite ratele conform contractului de credit! In cazul in care creditul este declarat scadent atunci se vor executa garantiile !B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluare s.c. fara cunostinta existentei unei linii de credit garantata cu imobilul s.c. ianos ianos In anul 2009 in februarie am preluat o societate comerciala (un magazin) si in luna august am primit de la bcr un telefon sa achit suma de 31000 ron pentru o ... (vezi toată discuția)
Indrumare- executare prima casa ciprianionutiacob ciprianionutiacob Buna ziua Acum un an am luat o linie de credit pe societate, girata de mine (ca si persoana fizica) cu bilet la ordin in alb. Scadenta la linia de credit ... (vezi toată discuția)
Garanti ipotecari pentru credit firma in insolventa ana.achim ana.achim Buna ziua. Sunt in urmatoarea situatie: subsemnata sunt asociata intr-o societate care in 2009 a cerut si i s-a aprobat intrarea in insolventa cu intentia ... (vezi toată discuția)