In anul 2009 in februarie am preluat o societate comerciala (un magazin) si in luna august am primit de la bcr un telefon sa achit suma de 31000 ron pentru o linie de credit garantata cu cladirea magazinului.Am incercat sa vb cu domnul de la bcr Deva dar nu am reusit pentru ca la telefon mi-a zis ca bcr nu mai are nimic cu creditul respectiv. In17 decembrie 2009 am primit o somatie de la o casa de avocatura sa achit suma de 32000 roni in data de 18 decembrie pentru ca altfel in 15 ianuarie vor veni sa execute silit datoria .Ce ma puteti sfatui sa fac in aceasta situatie pentru ca eu nu stiu .Sa fac contestatie la executare sau...
Problemele expuse de dvs par a fi foarte serioase. Va trebuie mai mult decat un simplu sfat ori o indrumare. Ar fi bine sa va angajati un avocat / jurist care sa verifice documentele dvs de la preluarea societatii comerciale si pana la primirea somatiei. Discutati si cu contabilul dvs.
aveti contractul de credit? in afara ipotecii nu exista alt tip de garantie? de ex. bo avalizat in nume propriu de administrator???
cand ati preluat societate, ati avut cunostiinta de aceasta linie de credit?? sunt mai multe aspecte ale problemei dvs ... poate ar trebui sa faceti rost in primul rand de toata documentatia care sta la baza contractului, contracte, plati, giranti si garantii, etc si sa ne dati mai multe detalii sau sa il inmanati spre studiu unui avocat.
poate fi vorba despre inselaciune, daca nu ati avut cunostiinta de acest credit la cesiunea partilor sociale ... trebuie verificat pe ce anume s-au cheltuit banii
firma plateste creditul , in principiu ... si ii va recupera de la persoana vinovata daca se dovedeste reaua credinta .... faptul ca banii au fost folositi pt alt scop decat acela de a asigura fluiditatea si in beneficiul pj debitoare
cu mai multe detalii va pot indruma mai corect asupra demersurilor dvs viitoare.