avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită indrumare- executare prima casa
Discuție deschisă în Executare silită

indrumare- executare prima casa

Buna ziua

Acum un an am luat o linie de credit pe societate, girata de mine (ca si persoana fizica) cu bilet la ordin in alb. Scadenta la linia de credit este in luna mai (la data scadenta trebuie sa achit intreaga suma luata de la banca). Din pacate societatea nu mai are de unde sa achite aceasta linie de credit din cauza dificultatilor financiare. Societatea va intra curand in procedura de faliment

Va rog sa imi spuneti daca banca are dreptul sa execute apartament meu luat prin programul prima casa pe motiv ca nu am achitat linie de credit luata pe societate?
Mentionez ca apartamentul a fost achizitionat de aproximativ 1 an. Contractul de credit prima casa a fost semnat cu aceeasi banca de unde am luat linia de credit pentru societate

Astept cu nerabdare un raspuns. Multuesc

Alte discuții în legătură

Executare girant pf pentru srl ContSters96141 ContSters96141 Parintii mei au pus gaj acum 2 ani apartamentul lor (pentru 1 an) pentru un credit luat de o firma SRL (nu e a lor era a fratelui). In 2008 cand a ajuns la ... (vezi toată discuția)
Problema cu o linie de credit ianos ianos In anul 2009 in februarie am preluat o soc com care avea o linie de credit la bcr de 30000 ron Can am preluat soc de la banca mi-au zis ca-mi prelungesc linia ... (vezi toată discuția)
Credit neplatit sc nebancara petrescuioncatalin petrescuioncatalin Va rog ajutati-ma, sunt disperat. Am facut acum doi ani o linie de credit pe firma. Dupa un an nu am mai platit-o ca nu a mai mers firma. Anul acesta firma a ... (vezi toată discuția)