avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ospatar si ajutor de ospatar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ospatar si ajutor de ospatar

Se poate angaja o persoana pe post de ospatar si ajutor de ospatar fara un curs de calificare doar pe baza unui certificat de atestare ca " lucrator in turism si alimentatie"?
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 09:55, 2 August 2011
" lucrator in turism si alimentatie" nu se regaseste in COR.
Stiu ca nu se regaseste in cor.Aceasta este calificarea conform actelor si intrebam daca pot fi angajati pe post de ospatar sau ajutor de ospatar cu aceasta calificare.
Daca in actele de care vorbiti (atestate de MMSSF si MEC) si care atesta o asemenea calificare (lucrator in turism si alimentatie) este scris la competentele dobandite si cele referitoare la ospatar si ajutor de ospatar atunci pot fi angajati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in specialitate MUNTEAN MIHAELA MUNTEAN MIHAELA Buna ziua , am o rugaminte , daca ma puteti ajuta . Am fost incadrata ospatar desi aveam studii superioare si brevet in turism , iar ulterior mi s-a schimbat ... (vezi toată discuția)
Diploma calificare Vioreld Vioreld buna ziua. am un certificat de competente profesionale eliberat de Consiliul pentru Standarde Ocupationale si Atestare. intrebarea mea este: pot angaja pe ... (vezi toată discuția)
Act aditional schimbare functie b_kamelita b_kamelita Buna ddimineata!Am si eu o problema:in perioada 2002-2007, am fost angajata in functia de ospatara.in 2004 ni s-a spus ca suntem obligati sa facem un curs de ... (vezi toată discuția)