Am si eu o intrebare, si anume: In situatia unei societati comerciale care doreste sa aiba sediul social intr-un garaj amplasat la parterul unui bloc, loc in care asociatul unic va deschide un magazin de piese auto, cum putem proceda pentru a nu avea probleme la Registrul Comertului, intrucat la depunerea dosarului, ni s-a facut referat tocmai pe acest motiv, sediul social in garaj.
Mentionez ca garajul este situat intr un bloc de locuinte, care are numar cadastral, numar postal etc.
Exista variante de a fi respins dosarul din pricina sediului social?
Ca ne place sau nu, am intrat in Uniunea Europeana, unde garajul e folosit pentru masini si nu pentru sediul unei societati. gasiti si dvs. o varianta mai.....europeana!!
Daca tot urmeaza sa deschida un magazin, schimbati-i destinatia din garaj in spatiu comercial.In caz ca nu o faceti, chiar daca treceti de inregistrarea ca seidu social, nu are cum sa obtina autorizatiile de functionare.
Daca tot urmeaza sa deschida un magazin, schimbati-i destinatia din garaj in spatiu comercial.In caz ca nu o faceti, chiar daca treceti de inregistrarea ca seidu social, nu are cum sa obtina autorizatiile de functionare.
Corect numai ca are sa oboseasca pana - i va schimba destinatia cu toate acordurile care - i sunt necesare.
Numarul cadastral
xemina
Buna seara spuneti-mi va rog un apartament intr-un bloc are acelasi numar cadastral ca si blocul intreg?sau difera numarul cadastral al blocului ? (vezi toată discuția)