avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cerere eliberare carte de munca(2)
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cerere eliberare carte de munca(2)

buna ziua..am lucrat la o firma pina in luna mai anul curent ..postul meu sa desfiintat ..eu nu am primit cartea de munca nici de la angajator (cu sediul zonal in suceava , care mi a zis ca, C.M e la itm bucuresti,eu locuiesc in iasi)nici de la itm.
La itm iasi am fost si nu e aici, la itm suceava am sunat nu e nici acolo.
Pot sa trimit vreo cerere tip la itm bucuresti pe mail?imi puteti trimite una ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:42, 1 August 2011
Puteti trimite cererea catre ITM Bucuresti online , accesand link-ul de mai jos
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se pot face sesizari la itm online? uadytzu uadytzu Daca as dori sa-i sesize pe cei care m-au palcalit cu angajarea si nu mi-au dat nici banii de care discutasem la inceput si recent am avut un accident cu ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de vechime ioana2525 ioana2525 Daca firma la care am lucrat este din Bucuresti si eu sunt din Iasi cum obtin [b]adeverinta de vechime[/b] pentru ajutorul de somaj? Multumesc mult. (vezi toată discuția)
Cartile de munca mosneanu mosneanu intrebarea mea este ,de la ITM spre firma se dau toate cartile de munca sau doar cele ale angajatilor in prezent,ca nu am cum sa iau legatura cu fosti angajati ... (vezi toată discuția)