avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... se pot face sesizari la itm online?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

se pot face sesizari la itm online?

Daca as dori sa-i sesize pe cei care m-au palcalit cu angajarea si nu mi-au dat nici banii de care discutasem la inceput si recent am avut un accident cu masina de servici in impul programuluo(dar nu conduceam eu)si imedia a doua zi mi-au zis sa nu mai vin?//as putea face in vreun fel ca sa-i sesizes pe cei de la itm??
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:12, 9 Ianuarie 2019
Forma legala de sesizare o constituie depunerea la sediul ITM responsabil a plangerii dvs,care sa fie inregistrata,astfel incat in termen legal sa puteti primi raspuns
Da, se pot depune sesizari online la ITM.
cum?
dodyalfaed a scris:

cum?

La care ITM doriti?
pai...sediul e in sector 6....dar punctul de lucru e in sector 1

Alte discuții în legătură

Conflict de munca ghe_o ghe_o Am fost angajatul unei firme de paza in perioada 1.04.2013-1.09.2013 care are sediul in Bucuresti iar punctul de lucru a fost judetul Hunedoara.Pe perioada in ... (vezi toată discuția)
Miam dat demisia si nu mai vor sami dea salariu DBALOTA DBALOTA buna ziua am si eu o problema am lucrat ca instalator la o asociatie de proprietari ma fortau sa sudez in subsoluri fara a avea autorizatie sa fac multe ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, unde aș putea găsi lichidatorul Întreprinderii ... Ayce Ayce Bună ziua, unde aș putea găsii lichidatorul Întreprinderii de Biosinteza Calafat, ulterior Biosin , desființat după 1990 ? Am nevoie de o adeverință, ... (vezi toată discuția)