avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Urgentare dosar in care s-a dat neinceperea urmaririi ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Urgentare dosar in care s-a dat neinceperea urmaririi penale

as dori sa stiu daca exista vreo posibilitate de a grabi un dosar de n.u.p. in urma unui accident rutier facut in februarie,deoarece imi este fff.greu sa-mi reinnoiesc dovada de circulatie eu locuind la 200km de locul accidentului.multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 22:40, 1 August 2011
Adresati-va cu o cerere la parchetul unde se judeca dosarul dv dar aveti si ghinion ca acum este vacanta judecatoreasca si va trebui sa asteptati pana in septembrie.
Ultima modificare: Luni, 1 August 2011
Adrian Tudor, Consultant asigurari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar n.u.p, parasirea locului accidentului andrei_ccocolino andrei_ccocolino Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca exista vreo posibilitate in care sa grabesc solutionarea unui dosar cu N.U.P. Astept de aproape 4 luni de zile, am ... (vezi toată discuția)
Dosar de cercetare penala andu202002 andu202002 Am rugamintea de a ma ajuta in urmatoarea chestiune. In urma cu 8 luni am avut un accident de circulatie cu victima. Desi la fata locului victima a declarat ... (vezi toată discuția)
Permisul de conducere suspendat cu drept de circulație se poate da înapoi până la soluționarea cazului? Ady. Ady. Buna ziua. Acum 3 luni am fost implicat într-un accident rutier cu victime. Trebuia să ies pe un drum fără prioritate, m-am încadrat regulamentar,cu ... (vezi toată discuția)