avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale dizolvare srl, asociati straini...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

dizolvare srl, asociati straini...

sunt asociata la o firma impreuna cu o pers. fizica straina si o pers. juridica straina.....firma a fost dizolvata printr-o sentinta a Tribunalului. ce as putea sa fac eu in privinta bunurilor firmei, avand in vedere faptul ca ceilalti asociati nu au dat nici un semn de viata de 2 ani si nici nu raspund la tel, mail, fax...etc ?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 22:23, 1 August 2011
Daca societatea a fost dizolvata de catre tribunal, pasul firesc ar fi sa numiti un lichidator in conditiile art. 237 din Legea nr. 31/1990 a societatilor comerciale, care cu siguranta stie ce are de facut. Lista cu lichidatorii o gasiti la adresa: www.liquidation.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilant nedepus la registrul comertului drov drov Buna seara, Intrebarea mea este urmatoarea:Daca nu am depus bilantul pentru anul 2008 la Registrul Comertului si acum am primit o citatie sa ma prezint in ... (vezi toată discuția)
Dizolvare societate ancaalina ancaalina Buna seara, am o societate la care nu am mai depus nimic de 2 ani deoarece am plecata din tara,societatea are un teren si o cladire proprietate,acum am intrat ... (vezi toată discuția)
Societate cu mentiune de dizolvare judiciara Catalin1313 Catalin1313 Buna ziua, Am o societate ce are mentionata pe RECOM o mentiune de dizolvare judiciara conform art. 237 din L 31/1990 din 2011 si aprobata de instanta. ... (vezi toată discuția)