avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... regimurile in penitenciare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

regimurile in penitenciare

Buna seara am si eu o intrebare Penitenciarele din Romania sint impartite pe regimuri de detentie daca un penitenciar de maxima siguranta are un buget mai mare decit unul deschis sau semideschis sau e in functie de numarul de detinuti cu regim inchis si maxima siguranta .Va pun aceasta intrebare ca de doi ani si ceva copilul meu nu reuseste sa intre in comisia de schimbarea a regimului decit ii vine instiintarea ca nu i-au schimbat regimul .Va multumesc

Alte discuții în legătură

Schimbarea regimului detentie melinaR melinaR buna seara ma mai pus aceasta intrebare dar in alt mod nepotul meu a ajuns pe alt penitenciar cu regim semideschis acum in urma a doua rapoarte a ajuns inapoi ... (vezi toată discuția)
Schimbarea regimului de detentie melinaR melinaR buna dimineata am o mare problema si cum la noi la romani numai exista sperante am si eu o intrbare poate e cineva care sa ma indrume .Pe data de 26.09.2011 ... (vezi toată discuția)
Schimbarea regimului melinaR melinaR Buna seara am si eu o intrbare daca judecatorul delegat si comisia nu schimba regimul de detentie poate cere instantei lucrul acesta dar nici instanta nu e ... (vezi toată discuția)