avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Calculare coeficientul K
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Calculare coeficientul K

Cine ma poate ajuta va rog cu o monografie contabila pentru descarcarea din gestiune a marfurilor si calcularea coeficientului K pentru o firma neplatitoare de TVA.
Adica, mai precis, am marfa sa spunem de 100 RON si un adaos comercial de 20 RON (20%), iar din aceasta trec pe perisabilitati (conform proces verbal intocmit) 15 RON marfa. Cum stabilesc cat este 607 si cat este 378?

Va multumesc!

Cel mai recent răspuns: maria3000 , utilizator 21:56, 13 Noiembrie 2008
subiect interesant.=D>
tu 22 tu a scris:

subiect interesant.=D>

Buna dimineata tuturor!!!
Daca tot il considerati interesant,de ce nu va spuneti parerea? sa stiti ca multe subiecte de aici care ptr. cei avansati nu mai par atat de interesante,pentru cei ca mine sunt mai mult decat interesante iar eu am invatat foarte multe de aici.cartile nu spun totul si intotdeauna ai nevoie de un sfat avizat pe care nu il poti gasi.....oriunde.
Dv. cum calculati acest coeficient K fara ajutorul unui program de specialitate?
Multumesc mult pentru intelegere!
Buna seara. Eu abia mi-am deschis un SRL platitor de tva, m-ar interesa si pe mine cum se calculeaza NIR-u si K-ul. Ajutati-ma va rog.Multumesc.
Lika a scris:

Buna seara. Eu abia mi-am deschis un SRL platitor de tva, m-ar interesa si pe mine cum se calculeaza NIR-u si K-ul. Ajutati-ma va rog.Multumesc.

Buna seara tuturor!!!
Vedeti pe prima pagina,acolo este formula si ce nu intelegeti intrebati. Cu siguranta veti primi raspuns ptr. ca aici,cei ca dv. si ca mine sunt intelesi si ajutati:yes: iar la nir ce nu stiti,mai exact?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Descarcare gestiune gabitza1980 gabitza1980 Buna ziua.Am si eu urmat.situatie: 1.o societate neplatitoare de TVA care desf.comert.cu amanuntul : CANT.=25 BC P.U = 1.3 RON/BC ... (vezi toată discuția)
Descarcare gestiune piese auto me.elena me.elena Buna ziua Am urmatoarea problema:un service auto care vinde piese auto dar face si reparatii auto deci are doua tipuri de venituri 704 si 707.problema este ... (vezi toată discuția)
Descarcare gestiune anairam_unid anairam_unid Buna ziua, Am o firma care are comert cu amanuntul insa a vandut doar cu factura ,firma este neplatitoare de tva.Intrebarea mea este cum se descarca ... (vezi toată discuția)