avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cum pot afla localizarea unui teren daca stiu numarul ...
Discuție deschisă în Executare silită

Cum pot afla localizarea unui teren daca stiu numarul de cadastru

Am gasit un anunt referitor la vinderea unui teren prin executare silita. In anunt se specifica numarul de cadastru dar nu si alte informatii. Cum as putea sa aflu localizarea precum si alte informatii despre terenul cu pricina stiind doar nr de cadastru. De asemenea m-ar interesa si daca as putea verifica daca exista litigii sau alte probleme cu terenul respectiv.

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Catalina Covaliu , utilizator 11:36, 2 August 2011
Depuneti o cerere la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara din raza teritoriala in care se afla terenul in cauza. Tot acolo puteti obtine si celelalte informatii de care aveti nevoie. In acest sens insa, mai puteti cere informatii suplimentare si de la cei care fac acesta vanzare, titularul anuntului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificare existenta litigii pe o proprietate imobiliara crinacristina crinacristina Buna ziua, Intentionez sa cumpar un teren si va rog sa imi spuneti cum se poate verifica daca asupra proprietatii respective exista vreun litigiu - inteleg ca ... (vezi toată discuția)
Situatie juridica imobil vechi neintabulat Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Unde este inregistratata situatia juridica a unor terenuri sau case mai vechi ce nu au beneficiat de intabulare? M-ar interesa daca nu au asupra lor ... (vezi toată discuția)
Intabulare cadastru IoanaTdr IoanaTdr Buna ziua, Unde as putea sa aflu daca o parte dintr-un teren a fost intabulata, la ce institutie?Se cere doar extras de carte funciara de la cadastru? Daca ... (vezi toată discuția)