avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Plangere penala inselaciune fila cec completata gresit!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Plangere penala inselaciune fila cec completata gresit!

Buna ziua,
Am primit de la o societate X in schimbul unor produse (cu factura stampilata de X) doua file cec amblele completate gresit una scadenta azi 02.08.2011, refuzata de banca tocmai din acest motiv, si una scadenta pe 16.08.2011 nefiind scadenta n-am depus-o inca la banca. Administratorul societatii nu poate fi contactat. Precizez ca societatea X este radiata (am aflat ulterior).
Va rog sa ma ajutati cu un model de plangere penala pentru aceasta situatie!
Cel mai recent răspuns: Oana Savin , Avocat 02:01, 12 August 2011
Modele de plangere penala sunt pe internet. Cautati-le pe ww.google.ro

Situatia de fapt este cea care conteaza cel mai mult si care trebuie explicata foarte clar de catre dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suveica / fila cec fara acoperire/bilet la ordin fara acoperire avoff avoff Va rog sa ma ajutati cu urmatorea speta : In anul 2003 am vandut catre [XXXXXXXXX] SRL din Bucuresti mai multe marfuri.Pentru acestea am primit de la ... (vezi toată discuția)
Fila cec fara disponibil va rog ajutati-ma!!! belw belw BUNA ZIUA AM O MARE PROBLEMA AM LIVRAT MARFA UNEI FIRME SI AM PRIMIT IN SCHIMB FILA CEC SCADENTA LA 30 DE ZILE. TOTUL IN REGULA PANA AICI....DAR LA DATA ... (vezi toată discuția)
Cec si bilete la ordin Cent Cent Un furnizor mi-a comunicat prin curier (fara sa semnez de primire) ca va folosi fila CEC garantie Marti 10.03.2009 cu suma de aferenta unui contract ce a avut ... (vezi toată discuția)