avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decizie conf. HG 500/2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decizie conf. HG 500/2011

Am si eu o intrebare tot legata de "marea lege 500/2011". Daca sunt angajata ca Insp. RU si am si decizie de IRU, de cand mi s-a scimbat functia, si de atunci transmit si REVISAL, mai e nevoie sa-mi fac acea decizie despre care se mentioneaza in HG 500/2011? Poate a inteles cineva,ca eu, una, nu prea am inteles.
multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 14:29, 2 August 2011
Acea decizie prin care se imputerniceste cineva sa completeze si sa transmita revisalul trebuie facuta. In definitiv e o simpla hartie, nu cred ca e greu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie flori9 flori9 Pentru un angajat in postul de economist care urmeaza sa desfasoare si activitati de inspector resurse umane, in momentul in care i se face decizia de ... (vezi toată discuția)
Intrebare pt inspectorii de munca padicam padicam De la 1 august trebuie ca persoana care sa ocupa de resurse umane sa aiba decizie de numire de la director si sa aiba atestat de ihr. E obligatoriu ca si in ... (vezi toată discuția)
Cum preiau eu ``sc`` resursele mele umane georgianagm georgianagm Buna ziua, am contract cu o sc care se ocupa de resursele mele umane, intre timp un angajat de-al meu a facut cursul de insp res umane, as dorii incetarea ... (vezi toată discuția)