avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... dator la fisc
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

dator la fisc

inurma destituiri din MAI am ramas sa platesc o anumita suma ptr nerespectarea contractului de a sta 5 ani in sistem. suma trebuie sa o platesc catre fisc. Care ar fi metoda de plata --pot sa platesc in rate- dar daca nu platesc momentan neavand serviciu nici eu nici sotia si avem 3 copii
Cel mai recent răspuns: ContSters145448 , utilizator 07:45, 3 August 2011
da se poate obtine o esalonare la plata, insa se obtine foarte greu. Daca nu ati fost somat inca de fisc sa platiti, asteptati-va cat de curand, e o foame de bani in sistem!
PS Va trabui sa discutati cu executorul fiscal in caz ca ati fost somat, sau sa va adresati pe cale administrativa Administratiei fiscale la care trebuie sa platiti.
Nu se obtine deloc greu esalonarea. Mergeti acolo si spuneti ca vreti sa platiti suma de...cat puteti dv, apoi spuneti ca veti mai plati si in urmatoarele luni.
Potrivit prevederilor art.3 alin.(2) lit.f din O.U.G. nr.29/2011 nu se acorda inlesniri (esalonari) la plata pentru creantele stabilite de alte organe decat ANAF si transmise spre executare Agentiei Narionale de Administrare Fiscala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Esalonarea la plata a obligatiilor bugetare allbike allbike este posibila esalonarea la plata a obligatiilor bugetare in cazul in care ANAF, in scopul recuperararii creantei, a anuntat deja vanzarea la licitatie a unui ... (vezi toată discuția)
Esalonare obligatii fiscale persoane fizice elenaulmeanu elenaulmeanu Buna ziua,am primit azi un plic de la directia taxe si impozite prin care sunt somata sa platesc in 15 zile impozitul la masina+vreo doua amenzi si cheltuieli ... (vezi toată discuția)
Proces cu anaf cipriansz cipriansz Pot da Anaf in judecata pentru situatia prezantata in link ... (vezi toată discuția)