avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Problema credit prima casa
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Problema credit prima casa

Buna ziua! Din cauza ca nu am vechime in cartea de munca, banca nu a acceptat sa imi acorde creditul prima casa, asadar am apelat la un prieten care sa ma ajute. El se incadreaza pentru suma respectiva si voi face creditul pe numele lui, eu urmand sa platesc ratele. La sfarsit, cand creditul este platit in totalitate, intelegerea este ca el sa imi treaca imobilul pe numele meu. Acum, intrebarea mea este cum as putea face ca aceasta intelegere sa fie si oficiala, pentru e evita neplaceri mai tarziu? Se poate face un act la notar sau ceva de genul acesta in care el isi ia angajamentul ca la finalul creditului sa imi dea imobilul?

Multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:09, 2 August 2011
nu faceti asa ceva... niciodata...cat va veti acoperi de acte... tot apar necazuri..!
asteptati sa aveti vechime sa puteti cumpara , sa puteti contracta un credit..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Girant imprumut firma laura-el laura-el In anul 2013 am girat cu apartamentul proprietete personala un imprumut luat de o firma la care sunt asociati fiul meu mai mare si fostul sot(sa ii zicem sot ... (vezi toată discuția)
Ipoteca pe apartament .Îl pot vinde ? discover discover Buna seara , am un apartament pe firma , si pe apartament am o ipoteca in favoarea unei banci. Stiu ca îmi veți spune ....\" ce scrie in contract \" ... (vezi toată discuția)
Codebitor contract credit iuliap01 iuliap01 Buna ziua, In 2008 am semnat ca si codebitor la un contract de credit ioptecar de la [editat] Imprumutatul ar fi trebuit sa fie viitorul meu sot ... (vezi toată discuția)