avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare taxa auto

Am platit taxa auto in august 2008 pentru inmatriculare aprox 1000euro in lei la cursul respectiv 3600 , in cf. cu ORD. 50/2008, o pot recupera sau nu ma incadrez? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 18:46, 2 August 2011
d-le cucu_bau: ati facut efortul minim de a verifica continutul art.135 din CPF inainte de a contrazice 2 colegi de forum care au precizat ca termenul este de 5 ani? daca tot l-am indicat, puteati sa ma verificati si apoi sa ma corectati.

art 135 CPF spune in mod CLAR : Dreptul contribuabililor de a cere compensarea sau restituirea creanţelor fiscale se prescrie în termen de 5 ani de la data de 1 ianuarie a anului următor celui în care a luat naştere dreptul la compensare sau restituire

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto aum300 aum300 Se poate recupera taxa auto(prima inmatriculare) achitata in data de 08.OCTOMBRIE 2008,daca da care ar fi modalitatile (vezi toată discuția)
In cat timp se poate recupera tva-ul de la stat? cameliapustan cameliapustan Buna ziua! Am o problema si desi am sunat la ANAF, doamna de la metodologie mi-a spus clar ca nu poate sa ma lamureasca in aceasta privinta. Am tva in ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa inmatriculare vallentin vallentin Buna ziua, Vreau sa intreb si eu daca taxa de inmatriculare pe care am platit-o in iunie 2007 poate fi recuperata dand statul in judecata... Am auzit mai ... (vezi toată discuția)