avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Domnului Tudor Valeriu referitor cuantum indemnizatie ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Domnului Tudor Valeriu referitor cuantum indemnizatie crestere copil

Buna ziua,

Cam cu 1 an si ceva in urma va solicitam informatii d-le Tudor Valeriu in vederea actionarii in instanta a AJPS pentru ca nu mi-a recunoscut la stabilirea cuantumului indemnizatiei si veniturile din conventiile civile pe care le aveam ca cenzor.
Multumesc pentru incurajari, pentru ca pana la urma am ajuns in instanta si la sfarsitul lunii iulie s-a pronuntat si hotararea recursului si am avut castig de cauza. Acum trebuie sa mai indeplinesc cateva formalitati pentru ami recupera banii de la stat. Nu stiu cat va dura dar sunt foarte bucuroasa. Daca exista mamici care au nevoie de informatii le stau la dispozitie cu cea mai mare placere.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:46, 2 August 2011
1. Ma bucur pentru dvs. ca ati reusit! Sunt sigur ca veti reusi si in continuare, pana intrati in posesia banilor.
2. Si, uite-asa, ati ajuns expert in problema CCC si indemnizatia aferenta.
3. Ramaneti pe forum si puteti ajuta si alte persoane sa reuseasca!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul indemnizatie pentru ccc cu alte venituri basu basu Sunt in concediu de crestere copil. Daca devin actionar al unei societati comerciala pierd dreptul la primirea indemnizatiei de crestere copil? Stefan (vezi toată discuția)
Cenzor +expert contabil elevic elevic Buna ziua, Va expun urmatoare situatie. In urma Adunarii Generale a Asociatiei de Proprietari s-a schimbat toata conducerea:presedinte,cenzor(si-a dat ... (vezi toată discuția)
Autorizare expert cadastru rstella rstella Am o intrebare: O cunostinta a obtinut stampila de autorizat ANCPI. Problema e ca seful ei o trimite la Adm. financiara sa dea o declaratie cum ca nu va ... (vezi toată discuția)