avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1237 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Listare discutii messenger
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Listare discutii messenger

intrebare:
am facut adresa de mail la copilul meu de 11 ani care este dat spre crestere si educare mamei
recent din curiozitate am vrut sa stiu si eu cam ce discut copilul pe mess la 11 ani ce vorbeste
iproblemae ca am descoprit niste lucruri nu foarte ortodoxe in legatura cu educatia si anturajul coilului
eu am printat mai multe discutii compromitatoare
intrebarea mea este?
este violare de mess ?
pot face ceva cu acele hartii sau pot fii acuzat si dat in judecata pe asta
sau???
multumesc
Cel mai recent răspuns: curiospunct , utilizator 09:31, 4 August 2011
Cine sa va dea in judecata? Copilul dumneavoastra de 11 ani? Din moment ce este copilul dumneavoastra si are o varsta frageda consider ca este datoria parintelui sa aiba grija de propriul copil, iar daca asta include monitorizarea messengerului atunci fie.
Dar nu inteleg un lucru, ce anume vreti sa faceti cu acele hartii?
Mai bine purtati o conversatie cu copilul si explicati-i unele lucruri, ce are voie si ce nu are voie la aceasta varsta. La 11 ani, copii devin curiosi si sunt influentati de anturaj.
deci: copilul este la mama sa
daca as ajunge la o protectie a copillui cu aceste hartii
ce se intampla ?
ma da pe mine cineva in judecata pt ca am listat mess .
mess care eu lam facut
Nu va da nimeni in judecata, aveti obligatia de a veghea la cresterea si educarea copilului. Luati legatura cu mama si luati masuri impreuna.
mda
parte proasta e ca si mama participa la tot felul de discutii cu iubitul ei de fata si cu copilul ( fata de 11 ani) nu se ferste de vorbe triviale si estede acrd ca copilul sa se antreneze in aceste discutii.....mam simtit groaznic cand am vazut de discutii ( de sex si de genu asta ) pot avea o mama un copil de 11 ani si amantul acesteia de asta am intrebat ce pot face pt ca am vb cu mama la telefon si ma ameninta ca imi trimete politia pe cap
eu nu iamm spus de scele hartii am spus doar sa inceteze pentru ca am dovezi ca face ce face.... si asta vreau sa stiu dacai pun in fata hartiile alea eu unde ajung ma refer trbunal sau politie sau mai rau
asta vreau sa stiu
ma intelege si pe mine cineva??????
pot sa fac niste copii sa i le pun in fata sa pastrez si eu un rand( binenteles) ?asta vreau sa stiu ..........sa vada ca stiu ce se petrece
poate sa ma cuze ca iam violat mess daca este pe adresa mea si eu am facut-o????multmesc
Ultima modificare: Miercuri, 3 August 2011
curiospunct, utilizator
Daca d-voastra ati creat adresa de email si puteti demonstra asta , nu va acuza nimeni de nici o violare de corespondenta, pentru ca fiica d-voastra are doar 11 ani si este perfect normal sa stiti ce se petrece cu ea, chiar si online.
Spre exemplu, vecinii mei au 2 copii minori si pe calculatorul acestora este instalat un program keyloger, iar in felul acesta pot monitoriza activitatea copiilor pe internet.
Totusi, as zice mai inainte sa incepeti un "razboi", sa stati si de vorba cu fiica d-voastra, incercati sa-i explicati ca la varsta ei ar trebui sa se ocupe mai mult de scoala decat de messenger.

Alte discuții în legătură

Piratarea calculatorului personal si furtul arhivei de messenger myalaura myalaura Ma confrunt cu o mare problema de aceea am nevoie de ajutorul d-voastra. Anul trecut am fost angajata la o firma de IT iar la inceputul ... (vezi toată discuția)
Renuntare la unul dintre copii mariblaj mariblaj am un fiu in varsta de 13 ani.doreste sa renunte la scoala,pleaca de acasa de dimineata pana seara impotriva vointei mele.din pacate nu asculta nimic din ce ii ... (vezi toată discuția)
Raspuns la intampinare goe1973 goe1973 Am facut cerere de vizitare a fiicei mele in varsta de 10 ani si 7 luni fiind divortat de fosta sotie din 2007 .In acest timp am fost cu fetita in parc sau la ... (vezi toată discuția)