avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Listare discutii messenger
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Listare discutii messenger

intrebare:
am facut adresa de mail la copilul meu de 11 ani care este dat spre crestere si educare mamei
recent din curiozitate am vrut sa stiu si eu cam ce discut copilul pe mess la 11 ani ce vorbeste
iproblemae ca am descoprit niste lucruri nu foarte ortodoxe in legatura cu educatia si anturajul coilului
eu am printat mai multe discutii compromitatoare
intrebarea mea este?
este violare de mess ?
pot face ceva cu acele hartii sau pot fii acuzat si dat in judecata pe asta
sau???
multumesc
Cel mai recent răspuns: curiospunct , utilizator 09:31, 4 August 2011
da eu am facut-o adresele de mail sant ale mele
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Piratarea calculatorului personal si furtul arhivei de messenger myalaura myalaura Ma confrunt cu o mare problema de aceea am nevoie de ajutorul d-voastra. Anul trecut am fost angajata la o firma de IT iar la inceputul ... (vezi toată discuția)
Renuntare la unul dintre copii mariblaj mariblaj am un fiu in varsta de 13 ani.doreste sa renunte la scoala,pleaca de acasa de dimineata pana seara impotriva vointei mele.din pacate nu asculta nimic din ce ii ... (vezi toată discuția)
Raspuns la intampinare goe1973 goe1973 Am facut cerere de vizitare a fiicei mele in varsta de 10 ani si 7 luni fiind divortat de fosta sotie din 2007 .In acest timp am fost cu fetita in parc sau la ... (vezi toată discuția)