avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... DEBRANSARE CALDURA
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

DEBRANSARE CALDURA

stau cu chirie in Bucuresti si nu am caldura in apartament iarna din cauze obiective(nu este asociatia de vina sau furnizorul).
As dori sa ma debransez de la sistemul central de furnizare al caldurii si nu cunosc pasii care trebuie urmati.Poate puteyi sa ma ajutati cu un sfat.
Va mulumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 14:24, 3 August 2011
Depuneti o cerer la furnizorul de utilitate si suportati costul debransarii..
Debransarea este ceruta de catre proprietar, chiar daca dv. sunteti dispus sa suportati toate costurile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransare apartament de la caldura ancutica2220 ancutica2220 Buna ziua! De curand mi-am montat centrala termica de apartament in Bacau. Acum incerc sa ma debransez de la sistemul de stat, insa fara reusite. Precizez ca ... (vezi toată discuția)
Debransare ilegala radet Bbn Bbn Buna ziua, M-am debransat ilegal de la RADET deoarece nu am mai avut cand sa depun cererea (dupa 15 august nu mai primeau cereri). Toti din bloc au ... (vezi toată discuția)
Pot fi obligat sa renunt la energia termica centralizata?, interzicerea accesului la utilitati publice Victor S Victor S Buna seara. Stau la bloc si am ramas singurul apartament fara centrala proprie,iar vecinii vor sa inchida accesul energiei termice centralizate in ... (vezi toată discuția)