avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... accident-intelegere amiabila
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

accident-intelegere amiabila

buna seara!
un prieten a avut un accident rutier in sensul ca niste baieti au intrat in masina lui...aceasta fiind parcata in fata portii casei lui..
acestia din urma au chemat politia. Politistii i-au pus aparatul etilotest prietenului si i-a iesit o alcoolemie de 0,53.
Intrebarea mea este daca acum, dupa ce a intervenit politia si a constatat ce a constatat se mai poate face intelegere amiabila?
Au fost decat pagube materiale...
In ce situatii se poate face intelegere amiabila/?Daca intervine politia si i-a declaratii se mai poate face?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: madalina15 , utilizator 23:02, 2 August 2011
Pt solutionarea unui eveniment se pot folosi doua cai: fie pe baza unei cercetari a politiei care emite un PV, fie pe baza unui constat amiabil. Cele doua cai se exclud reciproc. Ori una, ori alta.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere sub influenta bauturilor alcoolice Utilizator1100 Utilizator1100 Buna ziua! Ieri am facut o greseala si dupa 3 beri cu un prieten in apropierea casei, m-am urcat la volan pentru a ma duce acasa (casa era la 300 metri de ... (vezi toată discuția)
Am fost oprit in trafic de poliția rutieră eu eram in dreapta ... Prodan Valentin Prodan Valentin Am fost oprit in trafic de poliția rutieră eu eram in dreapta pe locul pasagerului prietena mea conducea autovehiculul m-a scos poliția forțat din masina ... (vezi toată discuția)
Buna seara SoituCostel2013 SoituCostel2013 Buna seara. Am avut un incident rutier a 3-a zi de Craciun. Oprisem la un non-stop sa cumpar ceva si la manevra de mers inapoi am atins o masina fara sa bag de ... (vezi toată discuția)