avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1157 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contract Drepturi de Autor
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contract Drepturi de Autor

Buna seara,
Sunt angajat cu un contract de drepturi de autor si vreau sa stiu si eu adevarul. Platesc impozit din venitul meu net? Contributii, declaratii, tot ce trebuie sa fac. Cei de la locul de munca imi spun ca impozitul e oprit la sursa din salariul brut si contributiile sunt platite tot de ei. Cum e pana la urma, care sunt dezavantajele mele cu un astfel de contract?

Alte discuții în legătură

Persoane fizice cu venituri in 2019 din drepturi de proprietate intelectuala veronicam veronicam Buna ziua, As vrea sa aflu cum se impoziteaza si ce contributii trebuie sa plateasca in 2019 o persoana care realizeaza venituri din drepturi de proprietate ... (vezi toată discuția)
Impozitul pe venit contract de drepturi de autor MirelaDorobantu MirelaDorobantu Buna ziua Vreau sa fac o contestatie si vrea sa stiu daca am temei. Dupa 15 ani lucrati intr-o firma mi s-a spus ca ar fi bine sa renunt la contractul ... (vezi toată discuția)
Contract pe drepturi de autor eu fiind deja angajat altundeva de cateva luni marius_wiz marius_wiz ce plati sunt de platit pentru contract de cesiune drepturi de autor in afara de 10 % retinere la sursa pentru cesionar. sanatate, casa , impozit ? multumesc (vezi toată discuția)