avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cesionare firma ,parti sociale,active pasive ,datorii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cesionare firma ,parti sociale,active pasive ,datorii

In contr. de cesiune a partilor sociale ale unei firme la orc se mentioneaza si cesiunea activelor pasivelor si datoriile? Cel care preda firma raspunde sau cel care preia cu datorii
Cel mai recent răspuns: gemilia , utilizator 19:21, 7 Februarie 2012
Cel care preia firma, preia si activul (stocurile de marfa, materiale, materii prime, cladiri, obiecte de inventar, plasamente financiare, creante etc) si pasivul (datoriile) firmei.
De acestea, raspunde pe viitor, cel care preia firma.
va rog sa imi ziceti care cod sau lege zice asa sau in codul fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesionare hrista hrista se face contract de cesiune parti sociale separat de pasive /active? sau pe acelasi contract pt ORC?cum se preiau/predau datoriile la buget? (vezi toată discuția)
Cedare firma cu datorii cristinahajdu cristinahajdu Firma sc W srl. Are datorii ---2000(salarii) la stat ---15.000 tva la stat ---30.000 datorie la alte srl Firma are 2 ... (vezi toată discuția)
Probleme legate de cesionare anaioana anaioana Este vorba despre un magazin, ieri am fost la registrul comertului impreuna cu persoana caruia i_am cesionat magazinul, am semnat actele, am inteles ca azi o ... (vezi toată discuția)