avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Despre concediul medical prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Despre concediul medical prenatal

buna ziua!
am o problema in vederea obtinerii concediului medical prenatal.dr. de familie nu doreste sa elibereze cmp pentru luna iulie,mentionand ca luna a trecut si nu imi mai poate da decat pe luna in curs.
ce este de facut?
astept raspuns din partea persoanelor competente.
multumesc!
Buna ziua!
Am rezolvat cu concediul medical prenatal.Intr-adevar,dupa ce i-am aratat dr. normele de aplicare a OUG 158/2005,nu a mai avut ce sa comenteze.
Multumesc celor care m-au ajutat in aceasta problema!
Mi-ati fost de un real folos si,cu regret,trebuie sa spun ca avem un sistem de sanatate cu medici ce au mari lacune in cunoasterea legislatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat concediu poate da medicul de familie? elennna elennna cat concediu poate da medicul de familie intr-o luna? dar intr-un an? (vezi toată discuția)
Certificate medicale - calcul zile concediu medical Vilcu Gina Vilcu Gina Buna ziua.In art.37(1) din Ordinul 60/2006 apare sintagma\\"afectiuni diferite\\",astfel:\\"In situatia in care unui asigurat i se acorda in aceeasi luna doua ... (vezi toată discuția)
Concediu postnatal utilizator35 utilizator35 Buna ziua, O cunostinta a nascut in luna octombrie a acestui an. Nu a fost la medicul de familie sa ceara certificatul de concediu medical (postnatal). Mai ... (vezi toată discuția)