avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contestatie in anulare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contestatie in anulare

buna ziua. am avut un proces privind licitatiile publice ,pe care l-am pierdut si am facut recurs la curtea de apel craiova ,unde a fost respins ca tardiv .
mentionez ca pe citatie nu a fost trecut termenul de depunere a recursului ,dar m-am incadrat in 15 zile cu depunerea lui,iar cei de la craiova au spus ca termenul era de 10 zile si asa a fost data o hotarare definitiva si irevocabila ,pe care vreau sa o contest aici cat si la drepturile omului.
va rog sa ma ajutati spunandu-mi care sunt conditiile de depunere a acestei contestatii si termenele ei .
va multumesc !

Alte discuții în legătură

Contestatie in anulare rosiorilor rosiorilor Sunt din Braila. La o hotarare a tribunalului Braila privind un litigiu de munca, am formulat recurs la Curtea de Apel Galati. In luna septembrie 2012, ... (vezi toată discuția)
Recurs la iccj carstea valentin carstea valentin ICCJ a respins recursul inaintat ca tardiv desi se vede clar ca hotarirea curtii de apel este redactata pe data de 08.10.2008 ,iar recursul este depus pe data ... (vezi toată discuția)
Sentinta civila dupa recurs mihart_elenacecilia mihart_elenacecilia Respinge ca neîntemeiată acţiunea formulată reclamantul SLI XX în numele membrilor de sindicat, în contradictoriu cu ceilalţi pârâţi. Decizia este ... (vezi toată discuția)