avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Spune-ne cine eşti sfat dupa absolvire :)
Discuție deschisă în Spune-ne cine eşti

sfat dupa absolvire :)

Buna, ma numesc Iulia si sunt licentiata in Stiinte adminitrative/ Administratie Publica, precum si masterat, aceeasi specializare. Avand in vedere situatia in sistemul bugetar la noi in tara, in prezent, nu pot spera la un loc de munca in acest domeniu. Astfel, as dori un sfat legat de ceea ce as putea face, eventual o continuitate a studiilor, dar nu stiu in ce domeniu ar fi potrivit, tinand cont de ceea ce am absolvit. As vrea sa ma folosesc de studiile pe care le'am facut.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 20:28, 3 August 2011
Buna, Iulia!

Alegerea potrivita pentru continuitatea studiilor in opinia mea este Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative – SNSPA, pentru ca este singura instituţie organizatoare de studii universitare de doctorat în domeniul Stiinte administrative:

[ link extern ]

Pe aceasta pagina vei gasi informatii despre ariile tematice - 23 la numar.

Iata ce scrie despre admiterea de anul trecut:

Admiterea pentru anul universitar 2010-2011 în cadrul ªcolii doctorale în „ªtiinţe administrative”(SDSA):

28 septembrie - test competenta lingvistica
28 septembrie - colocviu de admitere

Ar mai fi ceva timp sa te pregatesti, de obicei perioadele nu difera. Iar pana vei absolvi, poate se va schimba ceva. Nu spun unde ;)

Bafta :vishenka:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am depus dosarul pentru participarea la un concurs-post ... liveomars liveomars Buna ziua! Am depus dosarul pentru participarea la un concurs-post vacant la stat, nu in privat, si dosarul a fost respins. Am studii universitare ... (vezi toată discuția)
Studii universitare de licenta cu diploma cerute la posturi bugetare 9lucia 9lucia am terminat Facultatea de stiinte politice si administrative Babes-Bolyai, 3 ani la zi si mi-am luat licenta. Sunt interesata daca studiile mele sunt bune sau ... (vezi toată discuția)
Intrebare despre studii iancutuila iancutuila Va rog sa-mi spuneti cum sunt considerate urmatoarele studii: de lunga durata sau de scurta durata? Am absolvit in 2011 Universitatea Spiru Haret, Facultatea ... (vezi toată discuția)