avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Am depus dosarul pentru participarea la un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Am depus dosarul pentru participarea la un concurs-post ...

Buna ziua!

Am depus dosarul pentru participarea la un concurs-post vacant la stat, nu in privat, si dosarul a fost respins.

Am studii universitare absolvite in 2003, frecventa 4 ani, iar in anul 2021 am absolvit masterul, pe acelasi Domeniu Fundamental si Ramura de Stiinte, deci in aceeasi arie.

Dosarul a fost respins deoarece in anuntul publicat de ei, nu au inclus toate Domeniile de Licenta, adica au selectat doar unul, nu ambele-pe care l-am absolvit eu cu licenta, desi este in acelasi Domeniu Fundamental (DFI)/ Ramura de Stiinta (RSI)-sunt doua: 'a' si 'b', ei au selectat doar 'a'

Dar studiile mele de master corespund anuntului in tot, dar nu vor sa considere masterul ca studii, spun ca i-au in considerare studiile licentiale.
In nomenclator are sens ceea ce eu spun.

Cum pot afla daca este in regula ca ei nu au inclus ambele domenii de studii universitare (ci doar unul- "a"), din aceeasi Ramura de Stiinta si Domenu Fundamental?

Ma face sa cred ca este aranjat, deoarece a mai fost o candidata sa isi depuna dosarul inaintea mea si aveea acelesi studii, aceeasi problema. Diferenta este ca eu am si master.
Multumesc!

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:48, 28 Mai 2022
Chiar dacă este aranjat concursul nu puteți dovedi,nu vă vor da nici o explicație.
Ati contestat decizia de respingere?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licenta marketing,master in management Dragos Gorgontea Dragos Gorgontea Avand licenta in marketing si master in management,pot candida pentru ocuparea postului de manager intr o institutie de spectacole( teatru)? Mentionez ca am o ... (vezi toată discuția)
Studii universitare de licenta cu diploma cerute la posturi bugetare 9lucia 9lucia am terminat Facultatea de stiinte politice si administrative Babes-Bolyai, 3 ani la zi si mi-am luat licenta. Sunt interesata daca studiile mele sunt bune sau ... (vezi toată discuția)
Șef serviciu taxe și impozite Magdy86 Magdy86 Buna seara! Sunt absolventa a Facultății de Drept,4 ani și doresc sa particip la concursul pt șef serviciu taxe și impozite! Experiența o dețin in ... (vezi toată discuția)