avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare diferenta inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare diferenta inmatriculare

Am cumparat o masina adusa din Germania si care a fost inmatriculata de altcineva in Romania(de persoana care mi-a vandut-o mie).As dori sa stiu daca mai poate fi recuperata diferenta si in ce conditii dat fiind faptul ca masina este adusa de el si platita prima inmatriculare dar acum masina este pe numele meu si eu detin cartea masinii.Am luat legatura cu omul si este de acord sa facem in asa fel incat sa recuperam banii,dar nu prea stim cum trebue procedat.
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 08:39, 16 August 2008
Puteti cauta la "Documente utile" de pe acest site formular de cerere care trebuie depus la Finante. Avand in vedere ca banii au fost achitati pe numele fostului proprietar, acesta trebuie sa solicite suma.
La cerere va atasa toate documentele masinii, inclusiv contractele de vanzare-cumparare succesive. In cartea de identitate se vede ca prima inmatriculare in Romania a fost efectuata pe numele lui dar, intre timp, el a instrainat masina catre dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto sbpackard170 sbpackard170 Am cumparat un autoturism care fusese adus din Germania si inmatriculat in 2008 de fostul proprietar. Am inregistrat-o la finante si cand am mers sa o ... (vezi toată discuția)
Cumparat masina cu taxa recuperata adina_geo adina_geo Asemanator unui alt membru ,am cumparat si eu de curand o masina la care am fost asigurat verbal ca taxa de inmatriculare nu a fost recuperata(deci am ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de poluare eu_craciun eu_craciun buna ziua, o persoana a cumparat o masina din Germania, a achitat taxa de poluare pt. ea, dupa care a vandut-o, aceea persoana a vandut masina la randul lui ... (vezi toată discuția)