avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Distrugere - impacare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Distrugere - impacare

Am fost la o cabana si am facut ceva stricaciuni pe acolo iar patronul a depus plangere penala...am fost la politie..neam prezentat...am dat declaratie si neam inteles cu patronul si iam platit stricaciunile el ramanand sa retraga plangerea iar politistul mia zis sa astept sami vina hartia acasa pentru neinceperea urmaririi penale....vreau sa stiu daca dupa treaba asta vor fi consecinte sau imi ramane ceva la cazier...gen sa nu mai pot da pentru scoala de soferi si restu...astept raspuns..multumesc anticipat...ps banii iam predat pe proces verbal cu politistu si patronul de fata
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:48, 3 August 2011
Conform art. 217 alin.6 Cod penal..." Impacarea partilor inlatura raspunderea penala". In acest caz nu veti avea nimic in cazier...deci puteti da linistit pentru permis dupa ce primiti rezolutia procurorului cu neinceperea urmaririi penale.
Da,in conditiile impacarii partilor nu veti avea nicio problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impacarea partilor-vatamare corporala marian2oo7 marian2oo7 Buna ziua! As vrea sa stiu cum trebuie sa procedez in cazul impacarii cu partea vatamata? Mentionez ca partea vatamata nu a depus o plangere la politie. Cum ... (vezi toată discuția)
Distrugere Papp Papp As dori sa ma ajute cineva.Acuma cateva zile am spart ecranul unui aparat poker doar s-a innegrit ecranul nu a crapat si patronul barului a chemat politia ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin malinap malinap Buna seara, in decembrie am sustras din magazin doua coliere in valoare de 111 lei. Regret enorm ceea ce am facut, nu am gandit pe moment. Produsele au fost ... (vezi toată discuția)