avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... restituire taxa de scolarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

restituire taxa de scolarizare

O persoana care lucreaza in cadrul unei biblioteci poate sa ceara restituirea taxei de scolarizare de la autoritatea tutelara(consilu judetean) dupa ce nu beneficiat de cursuri de perfectionare in domeniul in care isi desfasoara activitatea.mentionez ca acea persoana a urmat din propie initiativa facultatea de biblioteconomie fiind admisa la locurile cu taxa.
As dori sa stiu si temeiul legal in baza caruia se poate cere restituirea taxei de scolarizare.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters9917 , utilizator 19:49, 17 August 2008
Nu inteleg ce taxa de scolarizare cere sa i se restituie daca nu a beneficiat de cursuri de scolarizare/perfectionare!?
Se poate sa dati mai multe detalii ?
Doriti sa va restituie banii care i-ati platit dvs pentru facultate considerand ca trebuia sa va plateasca autoritatea tutelara?
Va voi prezenta speta luni 18 august in detaliu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subiect: drepturi bibliotecar ContSters9917 ContSters9917 Subiect: Drepturi bibliotecar Ma numesc Adrian si am o intrebare catre dvs: O salariata de la Biblioteca Judeteana lucreaza de 13 ani si nu a participat ... (vezi toată discuția)
Taxa de scolarizare academia de politie anthynidiany anthynidiany Legea invatamantului precizeaza ca un student poate beneficia de finantare de la buget doar pentru un singur program de licenta, iar eu inainte de a fi student ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxă școlarizare BrokN BrokN Buna ziua! Am urmat cursurile unei facultati la buget, dar dupa 2 ani am decis sa merg la o alta facultate unde nu exista locuri cu taxa. Am fost nevoit ... (vezi toată discuția)