avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Externalizarea serviciului de daune auto--societati de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Externalizarea serviciului de daune auto--societati de lichidare daune

Buna ziua,
Am tot auzit in presa si am citit pe internet subiectul cu privire la externalizarea serviciului de daune(regularizarea serviciului de daune). Din cate am inteles eu asiguratii auto pot apela direct la lichidatorii de daune.
De mai bine de un an au aparut societati de lichidare daune si din cate inteleg nu au profil broker(conditii speciale de infiintare ).In prezent detin o societate ce nu are profil broker.
Va rog sa imi spuneti care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplinesc, taxele si autorizatiile pe care trebuie sa le am ca Persoana Juridica sau ca PFA pentru a putea instrumenta dosare de dauna (auto) pentru societatile de asigurare existente in Romania.
Cel mai recent răspuns: Valentin Geapana , Avocat 22:40, 16 August 2008
In Romania, societatile de constatare si lichidare a daunelor auto sunt desprinse de fapt din societatile de asigurari si e greu de imaginat ca o societate ,,din afara,, ar putea accede la un contract cu un asigurator. Mai bine, incercati un service auto, mai profitabil si poate colabora cu toate societatile de asigurare...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa in asigurari ggrama ggrama Ca si PFA pot sa prestez servicii de asigurare pentru mai multe societati de asigurare ? sau numai pentru una ? (vezi toată discuția)
Asigurari auto ionutzoancea ionutzoancea Vreau sa achizitionez servicii de asigurare a autovehiculelor RCA Si CASCO. Valoarea estimata pentru ambele servicii depaseste 15000 euro dar pentru fiecare ... (vezi toată discuția)
Intermediari in asigurari cosmaliviu1001 cosmaliviu1001 Poţi fi agent de asigurări persoană fizică la o firmă de asigurări şi în acelaşi timp conducătorul unei firme cu activitate de intermediere ... (vezi toată discuția)