avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii am un prieten care este pensionat pe caz de boala ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

am un prieten care este pensionat pe caz de boala (pensie definitiva fara revizie)...

am un prieten care se confrunta cu o dilema !!! el este pensionat pe caz de boala ( mentionez ca are pensia definitiva de grad 1 cu insotitor ....fara revizie ) a cerut un credit bancar,si surpriza......banca nu a luat in calcul si suma aferenta ce ai revenea pt. plata insotitorului ...desi apare pe cuponul sau de pensie,fiind pensie definitiva !!! de ce oare ???? din moment ce acceasta este suma deductibila impozabila !!!?!?!?!?!

Alte discuții în legătură

Pensia de invaliditate in cazul persoanei cu handicap grav. RamonaIT RamonaIT Buna ziua! Va rog frumos daca puteti sa ma lamuriti intr-o chestiune legata de pensia de invaliditate . Sora mea in varsta de 34 de ani sufera de o boala ... (vezi toată discuția)
Credit prima casa sau ipotecar pentru pensionarii pe caz de boala Lucian92x Lucian92x Buna ziua, Prietena mea are 29 de ani si beneficiaza de pensie pe caz de boala nerevizuibila cu grad grav (1). Lunar primeste pensie, indemnizatie, ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate gr. 3 pentru cadru militar în 1950. cu ce documente se poate dovedi în prezent ºi de unde se pot procura? Laura Ciobeica Laura Ciobeica Buna seara, Voi posta urmatoarea intrebare pentru a veni in sprijinul bunei mele prietene, Catalina, care se confrunta cu o situatie careia nu-i gaseste ... (vezi toată discuția)