avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale mandat administrator
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

mandat administrator

Buna ziua,
Sunt administratorul unui srl cu 2 actionari (eu si sotia) infiintata in 2004. Trebuind sa rezolv la administratie problema semnaturii electronice, mi s-a spus ca mi-a expirat mandatul de adm si ca trebuie confirmat la registrul comertului. Studiind actul constitutiv am vazut ca mandatul este de 4 ani. asadar mie mi-a expirat din 2008. cu toate acestea eu am semnat toate actele si declaratiile firmei pana in momentul de fata. Puteti, va rog, sa ma indrumati cum sa procedez la registrul comertului? Hotararea AGA de prelungire trebuie antedatata cu 2008? Si imi mai trebuie inca o hotarare AGA cum ca exercitarea functiei in acest rastimp este acceptata? Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 3 August 2011
Csampais, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 18:49, 3 August 2011
Hotararea o luati de la momentul intrunirii adunarii generale a asociatilor incolo. Stabiliti prin hotarare durata mandatului administratorului pe termen nelimitat, sa nu repetati operatiunea la fiecare 4 ani ca este costisitor. Numai la societatile pe actiuni este limitat mandatul administratorilor la 4 ani. Alaturi de hotarare si contorul aferent va trebui sa intocmiti si un act constitutiv actualizat, deoarece stabilirea duratei mandatului de administrator este considerata de cei de la registru modificare a actului constitutiv. Pentru inregistrarea hotararii veti achita o suma de vreo 200 ron. Pentru intocmirea hotararii si a actului constitutiv actualizat veti mai scoate din buzunar vreo 400 ron.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare act constitutiv antispam antispam Buna ziua si bine v-am gasit. Am fost de curand la Registrul Comertului pentru a afla de ce am nevoie pentru a prelungi mandatul (expirat) al ... (vezi toată discuția)
Prelungire mandat administrator srl calin_andrei calin_andrei Buna ziua, Am doua intrebari relativ simple legate de mandatul de administrator care a fost acordat pe 4 ani si este acum expirat: In primul rand, care ... (vezi toată discuția)
Alegere consiliu de administratie mony mony In cazul reinnoirii mandatului administratorilor ,ce se inregistreaza la ORC? Act aditional sau hotararea AGA de realegere? In opinia mea se inregistreaza ... (vezi toată discuția)