avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Decontare cheltuieli reprezentant legal
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Decontare cheltuieli reprezentant legal

Administratorul unei firme a incheiat la notariat o procura prin care si-a desemnat un reprezentant legal sa faca toate operatiunile pt bunul mers al societatii.Acest reprezentant este o oarecare pers fizica, care nu este si angajat al firmei.In cond in care el conduce autoturismul firmei, el factureaza, el face diverse cheltuieli, deplasari pt aceasta firma, decontez aceste cheltuieli cu dispozitie de plata pe numele acestuia si-mi contabilizez chelt ca atare, considerand activitatea lui ca si a administratorului(in numele caruia actioneaza?)?Multumesc pt raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Plopeanu Gianina , utilizator 08:04, 4 August 2011
Da, puteti inregistra cheltuielile respective pe baza unor deconturi.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prestare de servicii in franta amanda09 amanda09 Buna ziua Am preluat o firma care lucreaza cu muncitori romani in Franta.Am urmatoarele intrebari: Facturarea manoperei se face fara TVA.In decontul de ... (vezi toată discuția)
Decontare cheltuieli pe firma. elena13 elena13 Buna ziua. Ma intereseaza o parere despre decontarea chelt. de transport facturate de firma de transport pe firma noasta[b]. Firma noastra a facut demersuri la ... (vezi toată discuția)
Operatiuni de trezorerie-decont valutar extern irinuka2005 irinuka2005 Buna ziua Va rog daca aveti amabilitatea sa-mi spuneti: Daca un salariat care pleaca in deplasare externa(Bulgaria) si nu primeste avans , iar la ... (vezi toată discuția)