avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj...

buna ziua...am si eu o intrebare...se considera bun comun la procesul de partaj un apartament dobandit inainte de casatorie????va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 17:14, 3 August 2011
Bunurile dobindite inainte de casatorie sunt bunuri proprii.La fel si mostenirile dobindite inainte sau in timpul casatoriei.
regimul juridic al acestui bun imobil este de bun propriu deoarece a fost dobandit inainte de casatorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bun dobandit inainte de casatorie... suciu_diana suciu_diana Buna ziua, daca doresc sa vand un imobil dobandit persoanl inainte de casatorie, suma obtinuta din vanzarea respectiva, va intra sau nu in averea comuna a ... (vezi toată discuția)
Bun achizitionat inainte si in timpul casatoriei pain pain Buna ziua, Daca achizitionez un bun inainte de casatorie (exemplu: un apartament), ma casatoresc iar apoi divortez, va avea partenerul/a dreptul la acel bun ... (vezi toată discuția)
Divort KOZMA TUNDE KOZMA TUNDE SOTUL A AVUT O CASA INAINTE DE CASNICIE,ACEASTA CASA A FOST VANDUTA DUPA CE NE-AM CASATORIT .CU BANII PRIMITI AM CUMPARAT O ALTA CASA IN ALTA LOCALITATE.DACA ... (vezi toată discuția)