avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... autoturism
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

autoturism

Buna ziua.
Parintii mei ne-au daruit mie si fratelui meu un autoturism. Niciunul dintre noi nu dispune de venituri financiare, el fiind inca elev, eu studenta. Un detaliu important ar fi acela ca masina este totusi pe numele lui. Asta pentru ca el s-a ocupat de acte la momentul respectiv. In acest moment el utilizeaza cel mai mult masina,uitand bineinteles de faptul ca-mi apartine si mie. Eu ii mai iau cheile, actele...Bine, imaginati-va ca sunt mici certuri in familie... Intrebarea mea este daca in cazul in care el ar anunta politia ca i-am luat actele, cheile, eu as putea fi acuzata de furt? Mai ales in conditiile in care el nu ar putea demonstra ca a detinut bani pentru achizitionarea autoturismului iar parintii mei ar putea oricand afirma adevarata situatie. Va multumesc!!
Ultima modificare: Miercuri, 3 August 2011
rouacasiope, utilizator
Cel mai recent răspuns: Oana Savin , Avocat 01:59, 12 August 2011
Nu e paote sa fie acuzat de furt membrul familiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art97 cod proced penala gabor elena gabor elena buna seara.am o intrebare la care astept cel mai urgent raspuns.am cumparat un autoturism de la fostul meu concubin,prin contract de vanzare cumparare ... (vezi toată discuția)
Am o problema! greenbongy greenbongy Sotia i-a luat cheile de la masina sotului ei pentru k el a inselat-o.. Ce poate sa faca el in cazul asta? Mai are doar talonul.. Sotia poate fi acuzata de ... (vezi toată discuția)
Pot fi acuzat de furt? danyx danyx sal si la multi anii . am o firma impreuna cu o alta persoana la care avem doua masini . una este a fimei si una am loato de la un prieten imprumut eu . ... (vezi toată discuția)