avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incetare activitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incetare activitate

buna ziua,va rog sa-mi spuneti cum ar trebui sa procedez ptr a anunta la locul de munca incetarea activitatii ptr pensie de boala,momentan sunt c medical? multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:26, 3 August 2011
Nu aveti cum, decat daca sunteti in posesia deciziei de pensionare de invaliditate ... in acest caz, c.i.m. inceteaza de drept la data comunicarii deciziei de pensionare ...

Daca doriti incetarea c.i.m. puteti formula o cerere de incetare cu acordul partilor - art.55 lit.b C.mun.
multumesc atunci astept sa primesc decizia si apoi instiintez conducerea asa e ok?
Este bine ... :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim in urma accidentului de munca cu invaliditate dutescu maria dutescu maria Buna ziua, Am marea rugaminte, de a ma sfatui cum trebuie procedat in urmatoarea situatie: Salariat angajat in 11.03.2016 si in 18.04.2016 se produce ... (vezi toată discuția)
Desfacere cim pt pensionare cata8 cata8 Am si eu o problema: in data de 27.05.2015 am primit o decizie de pensionare pe caz de boala din data de 19.05.2015, iar respectivul salariat are si un ... (vezi toată discuția)
Pensia de invaliditate gr.iii mihialescu mioara mihialescu mioara Este gresita incetarea CIM cu data prezentarii deciziei asupra capacitatii de munca, daca salariatul o solicita si declara pe propria raspundere ca nu doreste ... (vezi toată discuția)