avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... bigamia
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

bigamia

Buna seara,
Doresc sa stiu daca o femeie care a incheiat o casatorie in turcia , recunoscuta si in Romania ,daca divorteaza numai in Romania se poate recasatori sau nu.
Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat .
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 20:58, 3 August 2011
Buna seara!

Odata divortul finalizat in Romania, se face mentiune de divort pe marginea actului de casatorie transcris in Registrul Starii Civile Romanesc. Ceea ce inseamna ca in Romania nu poate fi acuzata / gasita vinovata de bigamie.

Ceea ce nu se poate spune si despre Turcia, pentru ca ar trebui sa duca si acolo sentinta de divort definitiva si irevocabila :)
Ultima modificare: Miercuri, 3 August 2011
Ares-3, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare sentinta de divort din spania G Darie G Darie Buna ziua, Doresc sa înregistrez sentința de divort efectuat in Spania, in România deoarece am nevoie pentru a renova pașaportul Imi puteți spune va ... (vezi toată discuția)
Info pentru divort de cetatean sirian mariana3315 mariana3315 Buna ziua, as dori si eu niste informati in legatura cu casatoria mea cu un cetatean sirian. In 2001 m am casatorit in siria si in 2004 am plecat de acolo , ... (vezi toată discuția)
Divort de comun acord angymya angymya BUNA ZIUA am si eu o mica problema si sper sa ma puteti ajuta pe data de 19 ianuarie se face un an de zile de cand ne-am casatorit, astazi 15 ian. am ... (vezi toată discuția)